top of page

Babymassage

 

Je baby lekker verwennen met een home made olie en tegelijkertijd meer te weten komen over hoe je je baby ook op alternatieve wijze kunt ondersteunen. Tijdens een massage stimuleer je het lichaam van je kindje om afvalstoffen los te laten, het spijsverteringsstelsel wordt gestimuleerd en je bouwt het immuunsysteem op. Daarnaast werk je aan de hechting tussen de ouder en het kind. Je geeft je baby een veilig gevoel en helpt om 'te landen'. Je masseert je kindje letterlijk in zijn lijfje. We maken gebruik van de Shantala babymassage, shiatsu punten en babyyoga.

De data van de babymassage/energetische baby verzorging:
zondagochtend nog niet gepland van 11.00-12.00 u

Les 1 : bio massage olie maken en shantala babymassage
Les 2 : energetische baby verzorging en babymassage
Les 3 : Edelstenen en babymassage
Les 4 : Rebozo wikkelen en babymassage
Les 5 : herhaling en massage

De bijdrage is €57,50 inclusief olie en steentjes.
Meenemen: Twee grote handdoeken, schone kleding en zelf oude kleren aan doen ivm olie/plasjes. De gebruikelijke verzorgingsspulletjes.

Uiteraard is er alle ruimte om te voeden en verschonen tussendoor (: Willen jullie meedoen? Ik hoor het graag. Tijdens een massage stimuleer je het lichaam van je kindje om afvalstoffen los te laten, het spijsverteringsstelsel wordt gestimuleerd en je bouwt het immuunsysteem op. Daarnaast werk je aan de hechting tussen de ouder en het kind. Je geeft je baby een veilig gevoel en helpt om 'te landen'. Je masseert je kindje letterlijk in zijn lijfje. We maken gebruik van de Shantala babymassage, shiatsu punten en babyyoga.

 

Babymassage aan huis

Ik kom 2 keer bij jullie thuis. Lekker in jullie eigen omgeving gaan jullie als gezin samen aan de slag met de massage. Op afspraak.

 

Kosten: €85,- voor twee keer exclusief reiskosten

 

 

 

 

 

 

bottom of page