top of page

Yoga vanuit je hart

 

Yoga is een manier om je lijf, je voertuig beter te leren kennen.

Het soepel en gezond te maken en te houden. Yoga helpt je met het aarden van je lijf om zo stabiel en gecentreerd met beide voeten stevig op de aarde te kunnen staan. Het geeft je de kans om je lijf te volgen en steeds een stapje verder te gaan in het ontspannen van je geest en daarmee je lijf. Je lichaam vertelt wat er in je omgaat. Hoe je in je vel zit. Zo wordt je meester over je gedachten, je kwaaltjes, je adem. Denk er eens over na hoe het zou zijn als je gedachtes constant positief en rustig waren. Geen kwaaltjes, stijfheid, belasting of angst. Maar een constante mantra van positiviteit en licht. Je voelt ruimte voor rust, voor jezelf. Yoga geeft je innerlijke rust en ontspanning op een zachte manier. 

 

Bodhini Yoga is gebaseerd op de Hatha Yoga. Met daarin verweven meditatie, energetische oefeningen, meridianenleer, bewuste ademhaling en bewustwording. De lessen zijn divers en worden elke keer afgestemd op de energie van de dag. Elke les is anders. Omdat ook elke dag anders is. Laat je meevoeren op het ritme van de dag en ontspan!  

 

De lessen hatha yoga en yoga fit zijn voor een gemiddeld niveau goed te volgen. Heb je een blessure geef dit van tevoren even aan dan bekijken we de mogelijkheden.

Bekijk hier het lesrooster en de tarieven.

 

bottom of page