top of page

Placenta  Afdruk & Aquarelle

De placenta is een heel mooi en bijzonder orgaan dat een ere plekje verdiend :). En wat is er mooier dan een afdruk of aquarelle om de placenta weer te geven. Elke placenta is anders en elke placenta vertelt een verhaal. Het verhaal van jullie kindje en het pad dat hij of zij is begonnen hier op aarde.

Een afdruk kan ik maken liefst zo snel mogelijk na de geboorte. Dan is de afdruk het meest levendig. Ik maak de afdruk met bloed. Zo kun je daarna nog de placenta laten capsuleren of er een tinctuur of creme van laten maken. De afdruk van bloed is niet erg kleurvast. Hij wordt na verloop van tijd bruiner en lichter. Hang de afdruk ook niet in direct zonlicht. 

Een bloedafdruk kost € 55,- exclusief lijst. Wil je een lijst? Dat kan maar er komen dan extra kosten bij. Je krijgt vier afdrukken naar wens op dik a3 papier.

Wil je een afdruk met daarover een aquarelle? Dan duurt dit 6 weken voordat het klaar is. Het bloed moet eerst goed indrogen. En daaroverheen schilder ik dan met aquarelle verf. Dit is een naukeurig werkje. Het bloed blijft ook altijd een beetje bruinig er doorheen schijnen. 

Een aquarelle schildering op afdruk kost €85,- exclusief lijst. Wil je een lijst? Dat kan maar er komen dan extra kosten bij. Je krijgt drie afdrukken naar wens op dik a3 papier. En 1 aquarelle schildering. 

Voor vragen of hoe de placenta aan te leveren neem contact met me op.

 

Bij elke afdrukset zit een persoonlijke boodschap voor jullie en je baby.

 

 

bottom of page