top of page

Ik stel me open en ontvang datgene wat jij nodig hebt op dit moment. Geholpen door de liefdevolle begeleiding van mijn gidsen en engelen. In zachtheid en rust, respect en aandacht. Het is de bedoeling dat ik je inzicht kan geven in je eigen proces. Het laten zien waar je zelf verantwoordelijk voor bent.   

 

Wil je inzicht krijgen in je situatie, jezelf ontwikkelen? Ben je een nieuwetijdskind en begrijp je de wereld om je heen niet? Ben je ouder en wil je je baby beter begrijpen? Zoek je naar je levensopdracht? Wil je energetisch meer inzicht in je fysieke kwalen?

 

In een persoonlijk consult bekijken we samen in wat voor proces je zit. Voorafgaand aan een consult schrijf ik al het een en ander op om zo zuiver mogelijk te werken. Een consult kan nuttig zijn in elke fase van je leven. Of je nu een vraag over je baby hebt, je tiener of over jezelf. Energie is energie en altijd en overal aanwezig.

 

Het duurt drie tot zes weken voordat alle informatie is ingedaald. Plan na een consult altijd even een paar uur vrij. Geef jezelf de tijd om alles te laten bezinken.

 

Een consult duurt zo'n 1 uur. Ik neem de tijd. Op aanvraag kom ik ook bij je thuis.

 

De kosten voor een consult bedragen € 55,- incl. 21% btw exclusief reiskosten indien van toepassing. 

 

Persoonlijke begeleiding

 

 

bottom of page