top of page

Terug naar de natuur

Samen zijn en verbinden met het bos. De ademhaling van de aarde waarnemen en langzaam in haar energie wegzakken. Ontladen en weer opladen. Dankbaarheid voor de natuur. Tot jezelf komen en afsluiten met het maken van een energetische healing instrument die we maken van gevonden materiaal uit de natuur afgestemd op jouw energie.

 

De natuur is de rode draad in de ochtend en het enige dat je hoeft te doen is stil te zijn en te volgen.

 

Deze ochtend krijg je van mij een persoonlijke boodschap mee en ga je verbinden met je innerlijke kracht, je pure zelf. Zo ontstaat ook je healing instrument. Die je zelf maakt. Denk aan een energie geleider, verspreider of beschermer. Ik zorg voor materiaal zoals stenen, touw etc. Je krijgt uitleg over de energie stromen en wat je met je instrument kunt.

 

Yoga, meditatie en stilte vloeien in elkaar over. Ik zorg voor wat lekkers en voor een kopje thee. Neem zelf een klein rugzakje mee met wat water en om de gemaakte spulletjes in te vervoeren.

De ochtend gaat alleen door bij droog weer dus even de berichtgeving hier in de gaten houden. We verzamelen bij mij in de praktijk en rijden samen (carpoolen) naar het bos.

 

Wil je deelnemen stuur me een bericht op app 06-46058897

Bijdrage €17,50 p/p

Minimaal 4 personen.

Zondag 13 mei

Tijd: 9.00-12.00 uur

 

Liefs nikki

Bos meditatie en healing instrument maken

bottom of page