top of page

Yoni-ei ceremonie

Baarmoeder kracht en

innerlijke healing

Een ceremonie die je je eigen lichaam intens laat voelen en ervaren. Waarin er ruimte is om van binnen uit blokkades te ontmoeten en los te maken. Waarin je een band opbouwt met je vrouw zijn, je levenskracht, je creatie kracht. Waarin warmte met kruiken, doeken, dekens essentieel is voor het jezelf terugbrengen naar je bron. Waarin we moeder aarde vragen je te dragen. Het yoni-eitje eren en er onze eigen energie in zetten. En ons verbinden met onze innerlijke wijsheid. 

Je bekkengebied is een belangrijk gebied dat je hele spiritualiteit omvat. Het is het huis van je aarding, je verbinding met de aarde. Je omhulling, het gevoel van veilig zijn en je werkelijk kunnen geven aan het nu. Door verschillende levens heen zijn we los geraakt van het bekken gebied en de innerlijke kracht en wijsheid die daar in ligt. We voelen als we aan ons bekken denken vaak emoties als schaamte, verwachting, ongemakken, pijn, onveiligheid, lust, verstopping of juist teveel losheid. 

Dat mogen we nu omzetten. Het collectieve bewustzijn stuurt ons er nu op aan om in onze kracht te gaan staan en zonder emotie vanuit licht en kosmische liefde ons zijns-centrum te benaderen. Levenslange imprints komen naar buiten en mogen getransformeerd worden. Van taboe naar kracht van schaamte naar omhulling en warmte. Stap in je kracht in een veilige omgeving met enkel vrouwen.  

 


 

IMG_1029_edited.jpg

Wat is een yoni-ei?

Een yoni-eitje is een mooi kristal in de vorm van een kippenei. Dit eitje is bedoeld om de verbinding met je bekkengebied te vergroten. Je kunt het eitje in je vagina brengen en zo de helende werking voelen. Dit heeft niks te maken met seks oid. Op een zachte wijze masseer je jezelf met het eitje en als het goed voelt kun je je vagina het eitje als vanzelf laten opnemen. Het is de bedoeling dat alles zonder verwachting en zonder geweld gaat. Alleen masseren van buik zonder het eitje in te brengen is ook prima. Wat voor jou goed voelt is het goede op dat moment. Je ligt in een warme ruimte met maximaal 6 vrouwen veilig onder een dekentje. Het gaat er om dat je een totale ontspanning van je bekkengebied kunt ervaren zonder verwachtingen. 

Datum: 27 oktober van 20.00-22.00 u

Maximaal 6 deelnemers

Bijdrage is €45,-

Yoni-eitjes zijn los te koop €24,- 

Rozenkwarts of jade kun je bij mij krijgen. Graag een week voorafgaand bestellen. Je mag ook je eigen eitje meenemen. Zorg wel dat deze gereinigd en schoon is. 

Meenemen: Warme sokken, warme sjaal of dik vest, 2 handdoeken. 

Je krijgt van mij informatie over het veilig gebruik van je eitje, over het reinigen, over de werking energetisch en lichamelijk en wat oefeningen voor je bekkenbodem spieren die je met je eitje kunt doen. 

 

Heb je nog vragen? Laat het me gerust weten!


 

bottom of page