top of page

Mama welkom ceremonie

Het sluitingsritueel is een ritueel waarin je als vrouw gedragen wordt door in ons geval twee vrouwen. We nodigen je uit om je verhaal te doen en daarin mag je alles kwijt wat op dat moment goed voelt. We starten het ritueel met warmte, voetenbad, thee en omhulling. Er is op dat moment plaats voor het delen van je beval ervaringen. En uiteraard mag alles er zijn wat jij op dat moment wil delen. Je voeten mogen ontspannen in een badje van zeezout en kruiden die je helpen verzachten en loslaten.

Daarna is er ruimte en aandacht voor jouw lichaam, het lichaam dat je kindje(s) gedragen heeft en dat nu de aandacht en healing krijgt die het verdient. Je mag dan op de massagetafel gaan liggen omhuld in warme doeken en we masseren je hele lichaam op een hele zachte en liefdevolle manier met verwarmende olie. Je wordt dus gemasseerd door vier handen. Dat maakt dat je hele lijf ontspant en de afvalstoffen op een zachte manier je lichaam uit mogen komen. Ook de emotionele blokkades krijgen ruimte om te bewegen.

Na de massage start het sluitingsritueel. We wikkelen je dan in in de zogenaamde rebozo doeken. Die gaan strak om je lijf heen en sluiten als het ware het net geopende lichaam weer af. Het is symbolisch voor het sluiten na een bevalling die de ultieme opening van lichaam en geest voorstelt. Het weer veilig voelen en bij jezelf blijven en komen staan centraal. De doeken zitten als een cocon om je lijf en zo mag je nog even navoelen en genieten van de rust en aandacht voor jezelf. Een persoonlijke boodschap krijg je ook van ons. Ter afsluiting krijg je een verwarmende drank en een chia pudding die het lichaam voedt en versterkt.

We maken gebruik van stenen en kruiden afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De hele ceremonie neemt 3 uur in beslag. De bijdrage voor de ceremonie is €195,- . De ceremonie wordt uitgevoerd zodra de vrouw er aan toe is. De baby mag gewoon mee. Dat kan in overleg. Lokatie Schimmert of Heerlen.

Heb je vragen laat het me gerust weten. De ceremonie is ook een prachtig kraamcadeau! 

bottom of page