top of page

Training Gouden Energie systeem

Training 1:

 

Deze training geeft inzicht in de nieuwetijdsenergie. We zakken langzaam in het nieuwe systeem. Een gouden kristal energie die de aarde omhult. Daar hoort een nieuw energiesysteem bij. Onze oude aura die is gebaseerd op angst en zelfoordeel valt weg. We verwelkomen het nieuwe systeem dat werkt zonder emotie, vanuit het hart middelpunt van je eigen energie. Een zelf opbouwend en zefvoorzienend syteem. Dit systeem komt langzaam in ons naar voren. We bekijken wat er gebeurt in de wereld. De collectieve energie switch. Van een systeem van angst en volgzaamheid naar een systeem van vertrouwen vanuit het hart en het nemen van de eigen verantwoordelijkheid.

 

In het nieuwe systeem hebben we altijd beschikking tot energie. We zijn onze eigen energie bron. We leven vanuit het hart en zijn verantwoordelijk voor onze eigen stukken. We stappen uit het oude systeem en laten daarmee lichamelijke klachten, emotionele blokkades en onderdrukking achter ons. We stappen in een nieuw leven met een zee aan mogelijkheden waarin we onze eigen weg gaan. Vanuit het nieuwe systeem kunnen we verbinden met elkaar vanuit het hart. 

 

* Wat gebeurt er in de wereld denk aan noodweer, angst, en andere heftige collectieve emoties. Hoe komen die binnen en hoe verwerken we die?

* We bekijken het oude systeem, hoe beinvloed dit ons?

* Voelen waar we afstand van mogen doen. Transformeren van oude patronen en (buitenaardse) imprints.

* Contact maken met onze eigen zielenopdracht en hart energie.

* Beter begrip van nieuwetijdskinderen die al helemaal in deze nieuwe energie zitten en wat ze komen doen.

* We bekijken ons nieuwe energie systeem hoe zit het in elkaar en wat betekent dit voor mij? Zie afbeelding > 

* De nieuwe energie binnen aanwakkeren door meditatie, oefening en bewustwording.

* Met elkaar in verbinding oefenen en voelen hoe de nieuwe energie werkt.

 

Het is een training die diep doorwerkt en die veel teweeg brengt in jezelf. Neem even de tijd na en voorafgaand aan de trainingsavonden om wat momenten voor jezelf te hebben om alles te laten bezinken. We hebben in totaal 6 bijeenkomsten. En organiseren nog een terugkomdag.

Training 1 Data: nieuwe data vanaf januari 2019 van 20,00-22,00 uur

Kosten voor deze training bedragen €235,- p/p. Mogelijkheid om in twee termijnen te betalen.

bottom of page