top of page

Training Energetische verwerkingssystemen

De training energetische verwerkingssystemen gaat weer van start! Deze training geeft je inzichten in je eigen energiesysteem. In de werking van het oude energiesysteem van de aura en de chakra's en in het nieuwe systeem het gouden kristalveld. Je leert hoe je dit nieuwe systeem kunt activeren en het oude langzaam mag loslaten. In de trainning ligt de nadruk op voelen, ervaren en zelf doen. Ik vind het belangrijk dat je met kennis en inzicht de deur weer uit gaat! Heel praktisch maar ook heel intuitief. Ik daag je uit je angsten, onzekerheden en gevoelens aan de kant te schuiven om werkelijk te 'zien' wat er is en dat te analyseren, sturen en herprogrameren.

In deze training stem je je af op je hogere zelf, je ziel en neem je je zielentaak op je. Je komt dichter bij je gidsen en beschermengelen en leert met hun samen te werken en te leven. Je krijgt inzichten in de nieuwe wereld en onze nabije toekomst.


Kies je categorie
Nieuwe Berichten
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page