top of page

Kies transformatie, stop met denken!

We zijn in transformatie!

Ons innerlijk weten is aangeraakt. De vonk is er weer en na een lange periode van rust in de zomer worden we nu weer uitgedaagd om datgene te doen wat er vanuit ons hart groeit. Het is oogsttijd, tijd om de vruchten van al onze innerlijke inspanningen te plukken. Ons lichaam is nu nog moe van het harde werken. Het omzetten van oude structuren naar nieuwe structuren passend binnen de nieuwetijdsenergie en het gouden lichtlichaam. Maar die moeheid gaat over. Gezond eten en slapen helpt dit te overkomen. Nu in deze tijd is het niet meer een kwestie van 'je zou' of 'je kunt'... Het is keuzes maken rechts of links. Er is geen middenweg meer om dat wat je hier mag neerzetten gewoon te doen. En nee dan heb ik het niet over een spiritueel doel maar gewoon over je eigen leven en lijf dat je mag neerzetten. Je zijn in het hier en nu.

De kracht van het stoppen met denken

De gedachten in je hoofd zijn op het moment nog sterker en nog vrijer dan ze ooit zijn geweest. We leven nu langzaam aan meer en meer los van bescherming en de handjes van de engelen en begeleiders om je heen. Die hebben ons heel lang de weg gewezen maar nemen nu een stapje terug. Met de woorden 'je mag het zelf doen het is aan jou'. We mogen het ook zelf doen en moeten het ook zelf doen. De nieuwetijdsenergie vraagt ons om onze eigen verantwoordelijkheid in te nemen en deze te delen met anderen. De verantwoordelijkheid voor je eigen zijn. Je eigen gedachten die je het universum in stuurt en je eigen patronen en verwachtingen die je met je meedraagt vaak al generaties (levens) lang. Het denken gaat transformeren naar zijn. Denken over onderwerpen die met emoties te maken hebben is niet meer aan de orde en werpt alleen maar blokkades op. Zijn en je gedachten op de stroom van het zijn laten meevaren is het nieuwe denken en helpt je om in beweging te blijven. Zo ben je aanwezig en kun je je hersenen en hoofd voor een veel groter doel gebruiken dan het kleine denken op zich. Je kunt jezelf zo bevrijden uit een beperkend denk kooitje in je hoofd en de wijde wereld in trekken. Daag jezelf eens uit.

Verantwoordelijkheid

De verantwoordelijkheid voor ons eigen zijn is erg spannend en nieuw. We zijn kudde dieren en voegen ons naar een bepaalde gemeenschap of religie of levensovertuiging. Maar wat ben jij in je puurste zelf? Je eigen ik die mag groeien. Zonder regels, zonder verwachting en zeker zonder emoties. Wie ben je dan? Zonder rituelen of andere vormen van het tastbaar maken van energie. Wat ben je dan? De shift waar we in zitten maakt ons naakt en kwetsbaar. Want we hebben al duizenden jaren onszelf verscholen achter rituelen, gebeden en andere gebruiken om de energie die we net direct kunnen zien en voelen om te zetten in iets tastbaars. Uiteraard zijn er rituelen, methodes en overtuigingen er ook om je verder te helpen maar aan het einde van het pad sta je alleen met je eigen pure zelf. En als we onze verantwoordelijkheid nemen voelen we ook dat denken en daarmee het vasthouden aan overtuigingen ons niet meer dient en dat we in een andere energie mogen stappen.

De sluier valt

Al die sluiers van geloof vallen nu langzaam naar beneden. Dat proces is al lang gaande maar nu is het collectief ook wakker aan het worden. Bewustwording van belasting, verzekering, vaccinaties, medicijn gebruik en voedingsindustrie horen daar ook bij. Achter alle gebruiken en rituelen schuilt de ware verbinding met energie die we langzaam aan steeds meer mogen ervaren, voelen en zien. Niet met onze echte ogen maar innerlijk zien in je hoofd. In je energielichaam. In het centrum waar je beelden mag ontvangen. Als we onze vermogens gaan voelen kan dat erg overweldigend zijn maar tegelijkertijd ook onwennig. Houden we dit tegen dan raken we echt in de war. Dan stagneert de stroom van energie waar we nu in zitten en komen. En dan blijf je vasthouden aan aardse emoties en lichamelijke klachten.

Het lichaam heeft rust nodig

De verwarring en de ongemakken die je lijf nu ervaart. Van het ene op het andere moment doodmoe zijn door de energie verhoging op aarde, oorsuizen, hoofdpijnen, droge mond, dorst, vocht vasthouden, snel overprikkeld zijn, last van darmen, baarmoeder en stuitje. enz. zijn klachten die je ervaren kunt als je je lijf niet op tijd rust gunt. Ook hierin heb je een keuze ga je mee in de pijntjes of kies je voor transformatie? Je lichaam is heel hard bezig om alles wat het lijf niet meer dient te transformeren en soms gaat dat gepaard met heftige processen en lichamelijke klachten. Zorg goed voor jezelf eet puur, doe een dutje en ga de natuur in. De natuur is altijd zonder oordeel en neemt je zoals je bent en laat je ervaren wat zijn is. Meer is er niet nodig.

Ik wens je een mooie dag in je zijn. Als je vragen hebt mag je me altijd een bericht sturen (:


Kies je categorie
Nieuwe Berichten
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page