top of page

Oktober is de maand van de lichtstrijder!

Het leven is een organisch geheel het verandert constant. We kunnen nergens meer aan vast houden alles is slechts een moment. We kunnen niet doen alsof we iets bezitten of vast hebben we moeten vooruit en leren dat we mee kunnen gaan in de voortdurende stroom van het leven de constante verandering. We kunnen vertrouwen op onze engelen, onze gidsen en onze meesters en ruimte wezens. Ze zijn er en ze helpen ons om sterk en gecentreert te blijven in tijden van hectiek. Ze geven ons een monent van rust als we dat nodig hebben. Met zachte hand worden we afgeremd of juist aangespoord. Laat die subtiele aanwijzingen en begeleiding steeds wat dichter bij komen en aanwezig zijn. Geef ruimte aan de innerlijke leiding die je de juiste weg wijst naar vrede en eenheid. Vanuit daar kun je vertrouwen op je hart energie. Het hart in ons wordt geraakt door een constante liefdesstroom. Geef die de ruimte om zich in jou te manifesteren. Je hart wordt aangeraakt door ons de engelen en meesters en wij laten die onvoorwaardelijke liefdesstroom groter groeien. Open je hele ziel voor deze liefde. Liefde die we op deze aarde niet kennen. Het is ruim allesomvattend en zonder andere emotie zoals angst, jaloezie, bezitterigheid of verdriet. Deze liefde is zo krachtig aanwezig en immens groot dat hij alle oude emoties doet wegbranden. Alleen het -zijn in liefde- blijft bestaan. Liefde die we delen van hart tot hart van ziel tot ziel. Een manier om werkelijk te communiceren met elkaar en met elkaars zielenenergie. Een absolute afstemming van het zijn. Dat is waar we met zijn allen naartoe evolueren.

Alle angst, verwarring en ongerustheid die er nu op de aarde heerst heeft als doel de mensheid in te laten zien dat liefde alles overwint. Open staan voor een ander betekent dat je je met de ander zonder emotie en dus zonder oordeel kan verbinden. Die verbinding maakt je eigen energie sterker en zo groeit het bewustzijn van de mens. Alles verbonden in liefde.

Praktisch gezien betekent dit dat we ons op elk moment moeten afstemmen op het hoogste licht. Dit licht en deze liefde mogen we ontvangen en vanuit ons hart uitstralen naar anderen, de wereld. Dit afstemmen kost tijd en moeite. Moeite die je doet om als lichtstrijder door deze periode van uitzuivering heen te komen. Laat het er niet bij zitten. Neem je verantwoordelijkheid op en straal! Blijf uit de verwarring, moeheid en uit de onrust! Voel je je onrustig ga mediteren, ga naar buiten, stem je af op het licht en op liefde. Maak je eigen veilige ruimte en oefen met het ontvangen en uitstralen van licht en liefde.

Veel liefde, Nikki (boodschap via mijn gids Jeshua)

Copyright Bodhini 2015. Meer informatie op www.bodhini-yogi.nl

Bovenstaande tekst mag gedeeld worden met mijn naam en onderschrift erbij voor eigen gebruik. Wil je dit gebruiken in je praktijk, in groepen enz. neem gerust contact met me op.


Kies je categorie
Nieuwe Berichten
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page