top of page

Balans tussen kruin- en wortelchakra, hyperactief - geaard en kalm. De uitdaging van de nieuwe tijd!


Periodes van onrust en onbalans wisselen af met periodes van hyperactief en geluksgevoel. Ze zijn steeds heftiger aanwezig. De aarde is aan het evolueren en dat voel je!

Zo'n periode van verhoogde trilling (dus groei) is heftig qua energie. Er is veel nieuwe informatie die dan op ons neerdaalt. Dat heeft tijd nodig om te landen en verwerkt te worden. Je gedachten kunnen dan aanvoelen als een wervelwind, een onstopbare trein die maar door raast...

Wat er dan gebeurt is dat de de wereld een portie nieuwe energie krijgt die mensen raakt en helpt in de evolutie naar een hogere trilling, meer gevoeligheid en sensitiviteit. Iedereen krijgt dit mee ongeacht of je je er bewust van bent of niet. Alleen uit zich dit bij iedereen anders. Je kunt er hyper van worden, onrustig, in de verwarring schieten, in onbalans en onveilig. Hoe komt dat nu?

Die nieuwe energielading komt binnen via je kruinchakra boven op je hoofd en zakt zo langzaam naar beneden. Tijdelijk valt je filter even weg en sta je open voor alle energie wat er naar de aarde komt. Dat betekent dat er in een keer heel veel binnenkomt. Dat is zo omdat we nu in een super sneltreinvaart ontwikkelen. Het ging nog nooit zo snel als nu! Dus het is veel voor ons om in een keer te verwerken. Je hoofd wordt in korte tijd volgepompt met nieuwe informatie en dat moet weer verwerkt worden.

De verwerking vraagt tijd, rust en slaap. Veel slaap. Tijdens een hyperfase is slapen lastig. Omdat je dan extra energie hebt. En je met een extreem actief kruinchakra zit. Na die periode is het goed te slapen. Dan geef je je lichaam de kans om te herstellen en weer in balans te komen. Je wortelchakra is uiteraard totaal werkeloos op zo'n moment en dat verklaart de onrust, angstig gevoel, verwarring, wat ben ik?, wie ben ik?, hoe kan ik mezelf rustig maken?. Door slaap en rust kom je weet terug in je wortelchaka en kun je aarden. Na zo'n periode is het opvallend dat je meer inzichten hebt gekregen je bent meer bij je echte zelf gekomen.

Deze periodes zijn de uitdaging van de nieuwe tijd! Het stopt niet we moeten er mee leren omgaan en ons richten op het accepteren van wat er is en het balans zoeken in het moment. Dat maakt ons sterker en krachtiger. En dat maakt de groei. Ons hart wordt sterker en we zijn niet meer zo snel uit onze balans te brengen. We voelen ons veilig en geaard. 'We zijn' in plaats van 'we volgen'. Blijf geloven in kracht & liefde en slaap de onrust lekker weg!


Kies je categorie
Nieuwe Berichten
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page